Nyt Prime Videossa: Elämä ei ole vielä ohi – ”valloittava ja hauska draamaelokuva”

IMDb-arvosana on 6,5.

26.2.2024 08:30

Prime Videossa on nyt ruotsalainen elokuva Andra akten – Toinen näytös (2023). Draamaa ja romantiikkaa tarjoavan elokuvan on ohjannut Mårten Klingberg, ja sen käsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Anna Heinämaa ja Vera Kiiskinen.

Elämä tuoreena eläkeläisenä voisi olla parempaa. Evan ex-mies on muuttanut kadun toiselle puolelle uuden vaimonsa kanssa, ja Evan poika on jostain käsittämättömästä syystä kyllästynyt ylisuojelevan äitinsä paapomiseen ja haluaakin enemmän omaa aikaa.

Mitä Evan pitäisi tehdä kaikella vapaa-ajallaan? Evalle tarjoutuu mahdollisuus työkeikkaan, josta hän ei voi kieltäytyä – suuri tähtinäyttelijä, eksentrinen Harald Skoog, on saanut aivohalvauksen ja tarvitsee kuntoutusta omassa kodissaan. Se, mikä alkaa katastrofina, kasvaa lämpimäksi ystävyydeksi, orastavaksi elämäniloksi ja toivoksi siitä, ettei elämä ole vielä ohi. Itse asiassa se ei ehkä ole edes alkanut.

Näyttelijöinä Lena Olin, Rolf Lassgård, Lars Väringer, Görel Crona, Anneli Martini, Charlie Gustafsson, Selina Ukkonen sekä Timo Nieminen.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa kolme tähteä:

Andra akten – Toinen näytös on valloittava ja hauska draamaelokuva. Olin ja Lassgård ovat erinomaisia rooleissaan. Elokuvalta olisi kuitenkin kaivannut hieman räväkämpää ja rohkeampaa otetta. Nyt se jää siihen kuuluisaan ihan kivaan keskikastiin. Draama ei oikein pure, mutta onneksi komediapuoli on ihan hyvin hallussa.”

Alla traileri.

Lue myös: Maailmojen sodan Dakota Fanning on nyt 30-vuotias – tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia