Nyt se on virallista: uuden Hämähäkkimiehen esittämä ikä ja tarinan pääpiirteet yllättivät

Hiljattain uudeksi Hämähäkkimieheksi valittu Tom Holland, 19, esittää tulevissa elokuvissa 15-vuotiasta poikaa. Marvelin pomo Kevin Feige on sanonut, että haluaa tutkia Peter Parkerin vuosia lukiossa tarkemmin.

Nuori seittiveikko on varmasti erikoinen tapaus vanhempien supersankareiden joukossa, joita hän tapaa ensimmäiseksi Captain America: Civil War -elokuvassa. Vastikään myös paljastui, että Tom Hollandin rooli Civil Warissa on isompi kuin mitä luultiin.

Hämis tulee toki saamaan myös oman elokuvansa ja sen ohjaaja Jon Watts vihjaili leffan tarinasta paljastaen samalla ensimmäistä kertaa Peter Parkerin iän:

– Jossain menee raja, montako kertaa voit tappaa setä-Benin. Rakastan ideaa kasvutarinasta, joka sijoittuu lukioon. Tulemme todellakin näkemään Peter Parkerin lukiossa ja paneudumme siihen aspektiin syvällisesti. Hän on nyt vasta 15-vuotias.

Vaikuttaa siltä, että ihan tutuimmalla Hämis-tarinalla ei tätä reboottia tehdä. Captain America: Civil War saapuu teattereihin 29. huhtikuuta 2016. Vielä nimeämätön Spider-Man reboot nähdään heinäkuussa vuonna 2017.

Kuva: The Amazing Spider-Man 2

Lähde: Collider

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut