Nyt toista Hollywood-mogulia syytetään seksuaalisesta ahdistelusta! Nimi paljastui

Asianajajan piti ottaa yhteyttä.

Weinstein Companyn perustivat veljekset Harry ja Bob Weinstein. Bob on kritisoinut seksikohussa vellovaa veljeään julkisuudessa ja tuominnut hänen tekonsa ”sairaiksi ja irstaiksi.” Nyt kuitenkin myös Bobin väitetään syyllistyneen ahdisteluun.

Jo lopetetun The Mist -sarjan tuottaja Amanda Segel väittää, että Bob Weinstein lähestyi häntä romanttisesti useita kertoja ja pyysi tätä yksityisille lounaille. Segelin mukaan hän torjui Weinsteinin useasti, mutta tämä ei lopettanut vokottelua.

Segel sanoi lähentelyn alkaneen viime kesänä ja jatkuneen, kunnes hänen asianajajansa ilmoitti Weinstein Companylle, että jollei Bob Weinstein lopeta yhteydenottoja ”henkilökohtaisissa asioissa”, Segel lähtee sarjasta.

Segel kertoi menneensä kerran lounaalle Bob Weinsteinin kanssa perustaakseen heidän välilleen ammatillisen suhteen. Weinstein väitetysti käytti ajan kysyen ”hyvin intiimejä kysymyksiä” ja tehden romanttisia aloitteita.

Segelin mukaan Weinstein kysyi hänen ikäänsä, sillä ”hän ei halunnut deittailla ketään tytärtänsä nuorempaa.” Väitetysti Weinstein myös vitsaili, että voisi antaa potkut, koska Segel torjuu hänet. Myöhemmin Weinstein puolestaan oli raivostunut puhelinneuvottelun aikana ja huutanut Segelille.

Segel suostui jatkamaan The Mist -sarjassa, jos hänen ei tarvitsisi olla samassa huoneessa Weinsteinin kanssa tai keskustella hänen kanssaan puhelimessa. Sarja kuitenkin lopetettiin.

Bob Weinstein kiisti syytökset epäsopivasta käytöksestä. Hän lisäsi myös, että on hyvin onnetonta, että moisia väitteitä on tehty.

Lähde: AV Club

Aiheeseen liittyvät jutut