Nyt tämäkin selvisi: HBO Max tulee Suomeen

Suoratoistopalvelu HBO Max saapuu Eurooppaan lokakuussa.

8.9.2021 12:06

Suoratoistopalvelu HBO Max saapuu Suomeen.

Pohjoismaat ja Espanja ovat Euroopan ensimmäiset maat, joissa palvelu lanseerataan. Ensi vuonna HBO Max aloittaa toimintansa myös Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Portugalissa. Uuteen suoratoistopalveluun pääsee tutustumaan tarkemmin lokakuussa järjestettävässä virtuaalisessa lanseeraustilaisuudessa.

HBO Max aloittaa toimintansa Euroopassa 26.10. tiistaina. Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Espanja ja Andorra ovat Euroopan ensimmäiset maat, joihin uusi suoratoistopalvelu tulee saataville.

Vuoden 2022 aikana HBO Max saapuu myös 14 muuhun maahan: Bosnia ja Hertsegovinaan, Bulgariaan, Kroatiaan, Tšekkiin, Unkariin, Moldovaan, Montenegroon, Pohjois-Makedoniaan, Puolaan, Portugaliin, Romaniaan, Serbiaan, Slovakiaan ja Sloveniaan. Vaiheittain toteutuvan maailmanlaajuisen lanseerauksen myötä palvelun suunnitellaan laajentuvan ensi vuonna myös moniin muihin Euroopan maihin.

HBO Max tulee tarjoamaan viihdettä WarnerMedian brändeiltä, joihin lukeutuvat Warner Bros., HBO, DC ja Cartoon Network. Palveluun tulevat katsottavaksi myös Max Original -alkuperäistuotannot. Kaikki tulee saataville yhteen ja samaan palveluun ensimmäistä kertaa.

”Käsillä on historiallinen hetki, kun HBO Max saapuu Eurooppaan”, sanoo HBO Maxin kansainvälisten toimintojen johtaja Johannes Larcher tiedotteessa.

”Eurooppalaisten rakastamat WarnerMedian elokuvat ja sarjat, kuten Harry Potterit, Game of Thrones ja Rillit huurussa tulevat nyt kaikki saataville samaan palveluun. HBO Max tarjoaa intuitiivisen ja kätevän tavan katsoa näitä suosikkeja sekä valtavan määrän muita laadukkaita sarjoja ja elokuvia.”

HBO Max tulee saataville sekä uusille asiakkaille että nykyisille HBO Nordicin, HBO Españan, HBO Go:n ja HBO Portugalin tilaajille. Palvelu on tilattavissa joko suoraan tai yhteistyökumppanien kautta.

HBO Max juhli vuoden mittaista taivaltaan Yhdysvalloissa toukokuussa. Kesäkuussa palvelu tuli ensimmäistä kertaa saataville Yhdysvaltojen ulkopuolella, kun se julkistettiin 39 markkina-alueella Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla.

Lisää luettavaa