Nyt Viaplayssa: Kovan kohun aikaansaanut floppiversio klassikkokomediasta – ei tämä nyt niin katastrofi ole!

IMDb-arvosana on 5,2.

2.9.2022 00:01

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt vuoden 2016 versio elokuvasta Ghostbusters.

Ghostbusters palaa uusista hahmoista koostuvan näyttelijäkaartin voimin. Erin Gilbert uskoi aikoinaan kummituksiin – hän on jopa nähnyt yhden. Mutta kun menneisyys panee kapuloita rattaisiin, ja himoittu virka Columbian yliopistolla on uhattuna, hän luopuu unelmastaan tutkia paranormaaleja ilmiöitä lapsuudenystävänsä Abby Yatesin suureksi harmiksi.

Kaupungilla alkaa kuitenkin tapahtua yliluonnollisia asioita, joten kaksikko päätyy yhdistämään vastentahtoisesti voimansa. Apua tarjoavat ydinfyysikko Jillian Holtzmann, lipunmyyjä Patty Tolan ja porukan vastaanottoapulainen Kevin. On taas aika potkia muutamia ektoplasmapersuksia.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”Yksi cameo-rooli on kiva. Kaksi ihan ok. Mutta kuuudennen kohdalla mietit jo, kuinka et ole oikeastaan koskaan tykännyt Dan Aykroydista, ja toivot, että tytöt palaisivat ruutuun. Pitkään horroksessa olleen elokuvasarjan hehkutettu paluu ei oikein osaa päästää menneestä irti. Ei voi myöskään väittää, etteikö Ghostbustersin tuotannossa olisi ollut omat ongelmansa. Mutta on väärin vihata elokuvaa vain sen takia, että siinä on tyttöjä. Sitä arvelisi, että lukiokin on jo ohitse. Pojat, on aika kasvaa aikuisiksi — naiset eivät ole niin pelottavia. Paitsi ehkä Donatella Versace.”

Alla traileri.

Lisää luettavaa