Nyt Viaplayssä: upeampaa supersankarileffaa on vaikea löytää – yksi viime vuoden parhaista voitti Oscarin

Huikea seikkailu esittelee useamman version rakastetusta supersankarista.

Viaplayn valikoimaan on lisätty katsottavaksi Spider-Man: kohti Hämähäkkiversumia (Spider-Man: Into the Spider-Verse, 2018).

Animaatioelokuva kertoo teini-ikäisestä Miles Moralesista, josta tulee oman ulottuvuutensa Spider-Man. Morales kohtaa joukon muista ulottuvuuksista tulleita Spider-Maneja, ja heidän on yhdessä pelastettava New York tuholta.

Peter Ramseyn, Rodney Rothmanin ja Bob Persichettin ohjaamassa animaatiossa ääninäyttelijöinä toimii Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Liev Schreiber ja Nicolas Cage.

Spider-Man: kohti Hämähäkkiversumia sai Episodin arviossa viisi tähteä ja voitti parhaan animaatioelokuvan Oscar-palkinnon.

Aquaman ei vielä tätä kirjoitettaessa ole tullut ensi-iltaan, mutta sen pitää ylittää positiivisetkin ennakko-odotukset pudottaakseen Hämähäkkiversumi vuoden parhaan supersankarielokuvan pallilta. Menen vieläkin pidemmälle: Spider-Man: Kohti hämähäkkiversumia on yleensäkin yksi viihdyttävimmistä elokuvista, joita olen nähnyt koko vuoden aikana”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lähde: JustWatch