Nyt vihaiset poliisit uhkailevat Quentin Tarantinoa ”yllätyksellä”

Yhdysvaltojen suurin poliisien järjestö, Fraternal Order of Police, on ottanut oppia kliseisiltä elokuvapahiksilta, kehottaen heidät suututtaneen Quentin Tarantinon varautumaan ”yllätykseen”.

Liiton toimitusjohtaja Jim Pasco ei paljasta, mitä järjestö on suunnitellut Tarantinon varalle, mutta kertoo The Hollywood Reporterille, että he aikovat ”olla opportunisteja” asian suhteen.

”Tarantino on tehnyt elantonsa väkivallan ja yllättämisen avulla. Meidän järjestömme tekee elantonsa pysäyttämällä väkivaltaa, mutta yllätys ei ole poissuljettu juttu”, Pasco sanoo.

Pascon mukaan tämä yllätys on jo tekeillä ja tulee jo suunnitellun Tarantinon elokuvien, kuten tulevan The Hateful Eightin, boikotoinnin päälle.

”Jotain on suunnitteilla, mutta yllätys on siinä kaikkein tärkein tekijä. Jotain saattaa tapahtua milloin vain tämän hetken ja ensi-illan välillä. Ja iso osa siitä tapahtuu Tarantinon itsensä aloittamana, sillä hän on niin ennalta-arvattava”, Pasco ilmoittaa.

”Oikea aika ja paikka tulee vielä ja me yritämme satuttaa häntä ainoalla tavalla, joka häntä tuntuu liikuttavan, ja se on rahallisesti”, Pasco lopettaa Bond-pahista muistuttavan uhkauksensa.

Pasco kuitenkin kieltää uhkauksen liittyvän mitenkään fyysiseen väkivaltaan.

”Poliisit suojelevat ihmisiä. He eivät mene ja satuta ketään.”

Tarantino suututti poliisit osallistumalla poliisien väkivaltaa vastaan pidettyyn marssiin ja kutsumalla poliiseja ”murhaajiksi”. Suulas ohjaaja on sanonut, ettei vastusta poliiseja, mutta vastustaa sitä, että poliisit tappavat aseettomia miehiä ja naisia.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut