Nyt Yle Areenassa: viisi syrjäytynyttä nuorta miestä Suomesta – taustalla surua, huumeita, alkoholismia ja mielenterveysongelmia

Rankkoja tarinoita nykypäivän Suomesta.

5.2.2020 19:57

Joni, 24, etsii asuntoa kihlattunsa kanssa. Ennen hän vain pelasi kotona ja teki rikoksia internetissä. Patrik, 22, ei tee muuta kuin nukkuu, pelaa ja tupakoi. Hänen on pakko käydä kerran viikossa kuntouttavassa työtoiminnassa.

Aaron, 26, nousee sängystään pelkästään amfetamiini voimin. Hän ei tee muuta kuin pelaa RuneScape-roolipeliä. Hän on jo kerran saanut psykoosin huumeista. Juho, 23, hukuttaa surunsa pelaamiseen. Äiti on kuollut ja häntä on koulukiusattu, isältäkään ei saa tukea.

Henri, 33, asuu metsän keskellä ränsistyneessä talossa pelaten, selaten internetiä, juoden olutta ja poltellen pilveä. Hän päätyy hermoromahduksen takia suljetulle osastolle.

Suomalaiset nuoret miehet ovat syrjäytymisvaarassa. He jäävät yksin ongelmineen. He viettävät mieluummin kaiken aikansa internetissä kuin sosialisoiden ihmisten kanssa oikeassa maailmassa. He tarvitsevat apua.

Tsekkaa Logged in Yle Areenasta.

Lisää luettavaa