Odotetun Uncharted-pelielokuvan traileri on täällä – Tom Hollandin tähdittämä seikkailu saapuu teattereihin ensi keväänä

Aarrejahtiin päästään vihdoin ja viimein!

21.10.2021 17:00

Yli 10 vuotta kehittelyssä ollut Uncharted-elokuva on vihdoin päässyt siihen pisteeseen, että siitä on julkaistu ensimmäinen virallinen traileri pelikansan iloksi. Kovan onnen projekti on joutunut käymään vuosien varrella läpi lukuisia ohjaaja- ja näyttelijämuutoksia ennen kuin se lopulta konkretisoitui esiosatarinaksi Naughty Dogin supersuositulle, samaa nimeä kantavalle pelisarjalle.

Tom Holland vahvistettiin nuoreksi Nathan Drakeksi keväällä 2017 ja elokuvan kuvaukset käynnistyivät kesällä 2020. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään mm. Mark Wahlberg (Victor Sullivan), Sophia Taylor Ali (Chloe Frazer), Tati Gabrielle ja Antonio Banderas. Elokuvan ohjauksesta vastaa Ruben Fleischer (Zombieland, Venom) ja sen käsikirjoituksen ovat kynäilleet Art Marcum ja Matt Holloway.

Trailerilla näemme Hollandin näyttelemän Draken tutustuvan peleistä tuttuun mentoriinsa Sullyyn ja suuntaavan yhdessä vaaralliseen aarrejahtiin. Pelisarjan fanien huomio kiinnittyy varmasti myös esimerkiksi elokuvan puvustukseen: Draken vaatetus näyttää peleistä tutulta ja pitääpä hän kaulassaan myös tuttua Sic Parvis Magna -tekstiä kantavaa sormusta. Lisäksi kohtaus, jossa Drake on putoamassa lentokoneesta heijastelee voimakkaasti pelisarjan toimintakohtauksia. Traileri paljastaa Uncharted-elokuvan saapuvan elokuvateattereihin 18. helmikuuta 2022.

Uncharted kertoo huumorintajuisesta aarteenmetsästäjä Nathan Drakesta, joka seikkailee ympäri maailmaa etsien kadonneita arvoesineitä ja legendoista tuttuja paikkoja. PlayStation-konsolille yksinoikeudella tehdyt pelit (Drake’s Fortune, Among Thieves, Drake’s Deception, A Thief’s End, The Lost Legacy) ovat voittaneet vuosien varrella lukuisia pelialan arvostettuja palkintoja ja onkin tuntunut vain ajan kysymykseltä, milloin tarina sovitetaan myös valkokangas-muotoon.

Uunituore traileri katsottavissa alta.

Lisää luettavaa