Ohhoh! Kim Cattrallin väitetään kieltäytyneen Sinkkuelämää 3 -elokuvasta pedofiilijuonen vuoksi

Oudolta kuulostaa.

Kim Cattrall kieltäytyi Sinkkuelämää 3 -elokuvan leffan tekemisestä. Kuvaukset olivat aikoinaan enää muutaman viikon päässä, mutta näyttelijän vetäytyminen pakotti laittamaan pillit pussiin.

Käsikirjoituksesta on nyt saatu lisätietoa, joka saattaa kenties antaa lisäselvyyttä Cattrallin roolista kieltäytymiseen. Elokuvassa nimittäin olisi ollut ehkäpä jopa pedofiilimainen vivahde.

Mirandalla on Sinkkuelämää-universumissa 14-vuotias, Brady-niminen poika. Leffan juonenkäänteissä Brady olisi lähettänyt kuvia peniksestään Samanthalle. Brady olisi myös masturboinut elokuvassa.

– Kim ei oikeastaan missään vaiheessa halunnut tehdä elokuvaa. Se oli yhdistelmä huonoa palkkausta sekä huonoa tarinaa Samanthalle. Käsikirjoitus oli huono, lähde kertoi.

Elokuvassa olisi tapahtunut myös merkittävä kuolema. Mr. Big olisi nimittäin menettänyt jo leffan alkuvaiheilla henkensä saamalla sydänkohtauksen suihkussa. Loppuelokuva olisi sen jälkeen keskittynyt Carrien surun käsittelemiseen muiden hahmojen jäädessä paitsioon.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Vastaamalla näet muiden vastaukset.