Ohjaaja paljasti: Bruce Willisin supersankarileffassa oli alun perin mukana kauhuhitin karmiva pahis

Ideasta kuitenkin piti luopua, koska keskushahmoille ei olisi jäänyt tarpeeksi tilaa.

12.1.2019 00:01

M. Night Shyamalan paljasti, että Split-elokuvan pahis Kevin Wendell Crumb oli alun perin mukana Unbreakable – särkymätön -elokuvassa.

Tarkoituksena oli, että Bruce Willisin esittämä David Dunn kohtaa monipersoonahäiriöstä kärsivän Crumbin eli Hordeksi kutsutun pahiksen juna-asemalla.

– Alun perin Unbreakable ja Split olivat yhdessä. David ja Horde törmäävät toisiinsa juna-asemalla, ja David seuraa häntä. Se oli kerronnallinen ongelma. Kun nostat panoksia, et voi perua sitä. Joten kun esittelet kidnapatut tytöt, siinä on taistelu aikaa vastaa. Mikä ei anna tarpeeksi tilaa kehittää hahmoja, kuten halusin tehdä Unbreakablessa Davidin ja hänen vaimonsa sekä lapsensa kanssa, Shyamalan kuvaili.

Vaikka ohjaaja luopui ideasta, Willisin esittämä Dunn nähtiin menestyselokuva Splitissä, joka keskittyi James McAvoyn esittämä Crumbiin. Hahmot kohtaavat lopulta 18. tammikuuta ensi-iltaan tulevassa Glass-elokuvassa, joka on yhteinen jatko-osa Unbreakablelle ja Splitille. Mukana menossa on myös Unbreakablesta tuttu Elijah Price eli Mr. Glass, jota esittää jälleen Samuel L. Jackson.

Lähde: Flickering Myth

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia