Ohjaajat yrittivät vääntää Han Solosta Ace Venturan – ei ihme, että potkut tuli

Alden Ehrenreichillä spekuloidaan olleen osuutta ohjaajien erottamiseen.

28.6.2017 15:45

Elokuvamaailma on edelleen järkyttynyt Lucasfilmin yllättävästä päätöksestä erottaa Chris Miller ja Phil Lord, joiden oli tarkoitus ohjata toistaiseksi nimetön Han Solo -elokuva. Liikkeelle on lähtenyt lukuisia huhuja, joissa spekuloidaan syitä sille, miksi Lucasfilmin Kathleen Kennedy päätti luopua ohjaajista.

Viimeisimmän väitteen mukaan Miller ja Lord olisivat jotenkin onnistuneet muovaamaan Han Solon hahmosta koomisen, Jim Carreyn Ace Venturaa muistuttavan hahmon.

Star Wars News Net -sivuston lähde viittasi Expressille, että elokuvan päänäyttelijällä Alden Ehrenreichillä olisi osuutta ohjaajien erottamiseen. Väitteen mukaan Ehrenreich alkoi olla huolissaan Lordin ja Millerin komediallisesta lähestymistavasta. Se alkoi vaikuttaa siihen, millaisesta hahmosta Han Solossa oikeasti on kyse.

Ehrenreichin uskotaan kertoneen huolensa Millerin ja Lordin aikomuksista elokuvan tuottajille, jotka ovat välittäneet tiedon Kennedylle. Kennedy vilkaisi kaksikon kuvaamaa materiaalia ja päätti pian sen jälkeen pelastaa elokuvan palkkaamalla uuden ohjaajan.

Miller ja Lord saivat maanantai-iltana 19.6. tiedon, että heidät on erotettu Han Solo -pesteistään. Ron Howard palkattiin tilalle saman viikon torstaina.

Lähde: Inquisitr

Lisää luettavaa