Tuleeko nyt kaksi erilaista Han Solo -elokuvaa? Pois potkituilla ohjaajilla saattaakin olla mahdollisuus tehdä oma ohjaajan versio!

Olisipa aikamoinen tapaus.

26.6.2017 22:05

Han Solo -elokuvaa ehdittiin kuvata peräti kuusi kuukautta, kun peli vihellettiin ohjaajakaksikko Phil Lordin ja Chris Millerin osalta poikki. CinemaBlend spekuloikin villillä teorialla, että Millerillä ja Lordilla saattaa olla oikeus tehdä elokuvasta oma ohjaajan versio, koska he ovat mahdollisesti kuvanneet 90-100 prosenttia elokuvasta.

Uusi ohjaaja Ron Howard paljasti nyt, että Miller ja Lord ehtivät kuvata elokuvaa kuuden kuukauden ajan, eikä jäljellä ollut kuin muutama viikko.

Hollywood-ohjaajilla on liitto nimeltään The Director’s Guild, jonka säännöt mahdollistavat tämän erikoinen tilanteen. Kaiken lisäksi ohjaajilla olisi täysi taiteellinen vapaus tehdä juuri sellainen leikkaus elokuvasta, kuin he haluavat.

Disneyllä ei ole pakkoa esittää mahdollista ohjaajien versiota elokuvateattereissa, joten on epäselvää, miten elokuvaa levitettäisiin. Luvassa saattaisi olla myös lakitaisto.

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa