Ohjaako Martin Scorsese elokuvan legendaarisesta hurjapäästä?

Sekä Paramount että Sony puuhailevat parhaillaan omaa elokuvaansa legendaarisesta hurjapäästä, Evel Knievelistä. Sony on kiinnittänyt oman elokuvansa ohjaajaksi Darren Aronofskyn, mutta projekti on tällä hetkellä jäissä Aronofskyn keskittyessä muihin elokuviinsa.

Paramountin elokuva perustuu Sheldon Saltmanin vuonna 1977 julkaistuun Evel Knievel On Tour -kirjaan. Studio on juuri palkannut käsikirjoittajaksi The Departed -elokuvasta Oscar-palkinnon pokanneen William Monahanin. Elokuvan tuottaa Boardwalk Empire -sarjan luonut ja The Wolf of Wall Street -elokuvan käsikirjoittanut Terence Winter.

Monahanin ja Winterin läsnäolo onkin aloittanut huhun, jonka mukaan Martin Scorsese saattaisi myös hypätä Evel Knievelin hengenvaarallisen prätkän kyytiin. Studio tai Scorsesen edustajat eivät ole vahvistaneet, että Knievel-elokuvaa olisi tarjottu ohjaajalle, mutta tuottajan ja käsikirjoittajan huomioon ottaen ajatus ei ole mitenkään mahdoton.

Scorsese on parhaillaan leikkaamassa Silence-elokuvaansa, jonka jälkeen ohjaajan pöydällä on useita projekteja, joista valita. Mikäli Robert De Niroon on uskominen, on veteraaniohjaajan seuraava projekti rikoselokuva I Heard You Paint Houses.

Lähde: The Tracking Board

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut