Oho! Näin typerä virhe kaatoi Swamp Thing -sarjan – dollarit tietenkin pelissä

On kyllä typerä syy lopettaa sarja.

Uutisoimme juuri, että DC Universen uusi sarjissarja Swamp Thing peruttiin jo ensimmäisen kauden jälkeen. Sarjan tuotannossa oli ongelmia ja sen pituus lyhennettiin kolmella episodilla kymmeneen.

Warner Bros. osti AT&T-yhtiön, josta syntyi WarnerMedia. WarnerMedia rakentaa omaa striimipalvelua, joka ilmeisesti hotkaisee myös sarjisstriimipalvelu DC Universen sisuksiinsa. DC Universe on vasta noin vuoden ikäinen.

Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa syy, vaan sarjan kirjoittaja John Gohlson paljasti tänään, että tuotannolta loppuivat vain yksinkertaisesti rahat.

Swamp Thingiä kuvattiin Pohjois-Carolinassa. James Wanin tuottama sarja oli todella kallis. Ensimmäisen kauden hinta oli 80 miljoonaa dollaria, ja Warnerin piti saada 40 miljoonan dollarin veronkevennys Pohjois-Carolinalta. Joku teki kuitenkin virheen, eikä hakemusta lähetetty ajoissa.

Tämän takia Pohjois-Carolina pystyi maksamaan vain 14 miljoonan helpotukset, joten Warner joutui pahaan pulaan rahoituksen kanssa. Ja tämän takia sarjasta leikattiin kolme viimeistä osaa, eikä se tule saamaan toista kautta.

Harmittava kirjanpitovirhe, minkä takia sarja lopetetaan. Ikävää.

Lähde: Nerdist

Aiheeseen liittyvät jutut