Oikean elämän Rocky haastaa elokuvantekijät oikeuteen tarinansa varastamisesta

Entinen raskaan sarjan nyrkkeilijä Chuck Wepner, jonka tarina on toiminut innoitteena Sylvester Stallonen Rocky-hahmolle, on haastamassa oikeuteen entistä yhteistyökumppaniaan.

Asianajajien mukaan oikeuteen joutuva Mary Aloe Aloe Entertainmentiltä sai nyrkkeilijältä paljon yksityisiä ja salassapidettäviä tietoja yrittäessään kasata rahoitusta Wepnerin elämästä kertovaan The Bleeder -elokuvaan. Aloe kuitenkin viivytteli projektin kanssa, jonka takia rahoitus haettiin lopulta ilman tämän osallistumista.

Viivästelyiden aikana Aloe aloitti kuitenkin syytteen mukaan uuden Wepnerin elämästä kertovan elokuvan, American Brawlerin, tuottamisen.

Syyttäjät sanovat, että käsikirjoituksia, sizzle reelejä ja markkinointimateriaalia vertaamalla on ilmiselvää Aloe Entertainmentin käyttäneen aiemman projektin käsikirjoitusta, budjettia, aikataulua, sizzle reeliä ja muita tuotantomateriaaleja kehittääkseen oman kopioelokuvansa – joka on vielä tarkoitus julkaista ennen virallista Wepner-elokuvaa.

Syyttäjät sanovat tuottajien yrittäneen myös houkutella The Bleeder -elokuvan näyttelijää Liev Schreiberia ja käsikirjoittaja Jeff Feuerzeigia omaan projektiinsa. Oikeusjutun tarkoituksena on hakea korvauksia ja pysäyttää American Brawlerin tuotanto, markkinointi ja levitys.

Lähde: The Hollywood Reporter

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut