”Olemme selviytyneet näin pitkälle” – uusi traileri The Walking Deadin 11. kaudesta uumoilee jännittäviä käänteitä

Pian selviydytään taas elävien kuolleiden keskellä.

Vuonna 2010 käynnistynyt The Walking Dead on yksi pitkäikäisimmistä sarjoista, joka voidaan luokitella kuuluvaksi kauhugenren alle. Sen yhdestoista ja samalla viimeinen tuotantokausi aloitti pyörimisensä viime syksynä ja nyt se on palaamassa ruutuihin vain kuukauden lisäodotuksen päästä. Sen kunniaksi kauden keskimmäisestä jaksokokonaisuudesta julkaistiin uusi traileri.

Trailerissa selviytyjät koettavat sopeutua uuden Commonwealth-yhteisön piiriin, selvittelevät keskinäisiä välejään ja jatkavat selviytymistaisteluaan elävien kuolleiden kansoittamassa maailmassa. Aseita osoitellaan suuntaan jos toiseen eikä monelaisilta tunnekuohuilta onnistuta välttymään.

11. kausi on jaettu kolmeen kahdeksan jakson mittaiseen osioon. 11A julkaistiin viime syksynä ja 11B käynnistyy Amerikassa tasan kuukauden kuluttua 20. helmikuuta. Koko sarjan paketoiva finaaliosuus 11C tullaan näkemään vielä myöhemmin tänä vuonna.

The Walking Dead on nähty aiemmin Suomessa Fox-kanavalla vain päivän viiveellä sen alkuperäisesityksestä, joten mitä todennäköisimmin tämä kaava tullee jatkumaan näiden tulevien jaksojenkin kohdalla. Sarjaa löytyy katseltavaksi kymmenen kauden verran useammasta suoratoistopalvelusta.

Alla uusi 11B traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut