”Olen hullu mies, mutta en tyhmä” – Leonardo DiCaprion ja Tom Hardyn uutuuselokuva sai ohjaajan sanomaan ”ei enää koskaan”

Alejandro Gonzalez Iñárritun kunnianhimoinen The Revenant saa pian ensi-iltansa Suomessakin. Elokuvan kuvaukset olivat tunnetusti tekijöille varsinainen koettelemus, eikä ohjaajalla ole aikomustakaan toistaa samaa enää koskaan.

”Nyt kun näen elokuvan, saan post-traumaattisia oireita, koska muistan, miten vaikeaa se oli, ja olen emotionaalisesti kiintynyt kaikkiin ongelmiin, kaikkiin taisteluihin, jotka kävimme läpi, kaikkeen käytettyyn aikaan, kaikkiin uhrauksiin”, Iñárritu selittää.

”Ei ollut sellaista päivää, kohtausta tai tämän elokuvan osasta, joka ei olisi verottanut todella paljon. Se oli niin kunnianhimoinen projekti. On pelottavaa, kun sinulla on unelma, joka on niin iso ja kaikki on aseteltu epäonnistumista varten. Joten en voisi olla ylpeämpi, yllättyneempi ja järkyttyneempi siitä, että saimme sen tehtyä, että selvisin siitä. Mutta en enää ikinä tee sellaista. Koska olen hullu mies, mutta en tyhmä. Se oli kerran elämässä -juttu, mutta se oli siinä.”

The Revenant saa Suomen ensi-iltansa 29.1.2016.

Lähde: The Frame

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut