Oletko jo katsonut? Huippunäyttelijöiden toimintaleffa on kerännyt huikeat katsojamäärät Netflixissä

Suoratoistopalvelu jakoi tietoa katsojamääristä.

21.4.2019 00:01

Netflix ilmoitti tämän viikon tiistaina osakkeenomistajilleen, että Triple Frontier -elokuvaa on katsottu ensimmäisen kuukauden aikana 52 miljoonaa kertaa.

13. maaliskuuta julkaistu Triple Frontier on Netflixin tuottama ja sen valikoimassa yksinoikeudella olevan toimintaelokuva, jonka on ohjannut J.C. Chandor. Elokuva kertoo entisistä Yhdysvaltojen erikoisjoukkojen sotilaista, jotka yrittävät ryöstää eteläamerikkalaisen huumeparonin rahat. Triple Frontierin nimekkäässä tähtikaartissa on Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund ja Pedro Pascal.

Netflix pitää yleensä katsojamäärät omana tietonaan. Suoratoistopalvelu tosin laskee katselukerraksi, mikäli sisällöstä katsotaan 70 prosenttia.

Samalla kun Netflix tiedotti Triple Frontierin katsojamääristä, suoratoistopalvelu paljasti arvioivansa The Highwaymen -elokuvan saavan 40 miljoonaa katselukertaa ensimmäisen kuukautensa aikana ja että The Umbrella Academy -sarja on saanut 45 miljoonaa katselukertaa ensimmäisen kuukautensa aikana.

Netflixin ilmoittamien katsojamäärien oikeellisuutta on tosin aikaisemmin epäilty.

Katso Triple Frontierin traileri alta.

Lähde: THR

Lisää luettavaa