Nyt Netflixissä: hulvaton huippuleffa yhdistää scifiä ja komediaa – ”nokkelan dialogin lisäksi täynnä kekseliäitä kuvallisia oivalluksia”

Hauskassa elokuvassa pubikierros saa oudon käänteen.

The World’s End (2013) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Edgar Wrightin ohjaama scifi-komedia on päätösosa niin sanotulle Cornetto-trilogialle, johon kuuluvat Shaun of The Dead ja Hot Fuzz. The World’s End kertoo kaveriporukasta, joka kokoontuu yhteen tekemään pubikierroksen vanhassa kotikaupungissaan. Kierroksella kaverukset huomaavat, että jotain outoa on meneillään ja että koko ihmiskunta on vaarassa.

Pääosissa nähdään Simon Pegg, Nick Frost, Paddy Considine, Martin Freeman, Eddie Marsan, Rosamund Pike, Pierce Brosnan ja David Bradley.

The World’s End on mainio yhdistelmä scifiä ja komediaa. Elokuva sai Episodin arviossa neljä tähteä.

”Puolenvälin jälkeen The World’s End muuttuu omalaatuiseksi tieteiskomediaksi, mikä ei toimi aivan yhtä hyvin, mutta kun käänteeseen tottuu, niin loppupuolikin alkaa rullata. Edgar Wright on siitä hyvä komediaohjaaja, että hän ymmärtää myös visuaalisuuden päälle. Elokuva on nokkelan dialogin lisäksi täynnä kekseliäitä kuvallisia oivalluksia. Cornetto-trilogia on saanut kunniakkaan päätöksen”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut