Oletko nähnyt elokuvan jonka pääosassa hyppii ninja-asuinen Nicole Kidman? Katso kyseinen kasarikalkkuna nyt ilmaiseksi

Uskomaton tuotos.

15.3.2024 18:00

Ninjamaisiin vaatteisiin pukeutuneet opiskelijanuoret pelaavat eräänlaista paintball-selviytymispeliä. Häviäjän naamassa on aina peli-iltaa seuranneena koulupäivänä fluoresoivaa väriainetta, josta luokan opettaja Sonia on enemmän kuin kiinnostunut.

Sonian entinen poikaystävä Steve opettaa näille samaisille nuorille karatea. Stevellä on myös yksi erityinen oppipoika, jota hän valmentaa kickboxing-turnausta varten. Sonia on huolissaan nuorista ja ylipäätänsä koko tilanteesta, sillä hän tietää millainen persoona Steve voi pahimmillaan olla. Pahoja viboja tuo kehiin myös Stevenin kanssa hengaileva huumediileri Guy.

Semmoista.

Varjojen tanssi (Nightmaster / Watch the Shadows Dance, 1988) on australialais-kanadalainen televisioelokuva. Se on kokonaisuutena todellinen kummajainen, surrealistisella fiiliksellä kulkeva sekamelska ilman minkäänlaista tarttumapintaa. Huonojen elokuvien ystäville se on kuitenkin melkoinen namupala. Ja jos ei muuta niin naispääosassa näyttelevän Nicole Kidmanin roolisuoritusta on hauska seurata. Muistettakoon, että vuotta tämän kalkkunan ilmestymisen jälkeen hän viskasi ninjavaatteet syrjään ja heittäytyi rasvatyynelle merelle yhdessä Sam Neillin kanssa. Melkoinen uranousu voisi sanoa! Tiedätkö muuten tuon elokuvan? (*)

Varjojen tanssi julkaistiin Suomessa videolla 1980-luvun lopussa Showtimen toimesta. Kyseessä oli ilmeisesti leikkaamaton versio. 2000-luvun taitteessa Scanboxin julkaisema suomeksi tekstitetty dvd oli sen sijaan kolme minuuttia alkuperäisversiota lyhyempi. Leikkausten syy ei ole tiedossa.

Nyt tämän Mark Joffen ohjaaman elokuvan lyhentämättömän version voi katsoa HD-kuvalla (720p) suoratoistopalvelu Plexistä. Elokuvassa ei ole suomenkielistä tekstitystä.

Katso Varjojen tanssi maksutta täältä muutamien mainoksien kera. Jotta tietäisit mitä odottaa, tässä elokuvan IMDb-arvosana: 3,4.

Jos et itse leffaa niin katso ainakin elokuvan (huonokuvainen) amerikkalainen video/dvd-julkaisutraileri:
”In the tradition of Crouching Tiger, Hidden Dragon.”

(*) Kyseinen elokuva on Dead Calm – rasvatyyni (1989, IMDb 6,8, Rotten Tomatoes 84%).

Lisää luettavaa