Onko Keanu Reeves kuolematon, joka vaihtaa identiteettiään säännöllisesti? Tähdestä liikkuu hullu salaliittoteoria

Internetistä löytyy ihmisiä, jotka spekuloivat Keanu Reevesin olevan kuolematon.

Hullun salaliittoteorian mukaan Reeves on elänyt vuosikymmenien aikana monien eri identiteettien alla. Väitteelle on annettu muutamia perusteita.

Ensinnäkin Reeves ei ole ikääntynyt viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana lähes ollenkaan. Mikä on tietysti todella epäilyttävää.

Toisena syynä pidetään Kaarle Suuren muotokuvaa keskiajalta. Monien mielestä Reeves on aivan samannäköinen kuin vuosina 742-814 elänyt frankkien kuningas ja Rooman keisari. Alla on vertailukuva.

Kaarle Suuren lisäksi Reevesin spekuloidaan olleen yhdessä vaiheessa ranskalainen näyttelijä Paul Mounet, jonka ulkonäkö myös muistuttaa Reevesiä. Mounet kuoli vuonna 1922 salaperäisissä olosuhteissa. Hänen ruumistaan ei koskaan löydetty. Joten ehkä hän vain lavasti kuolemansa?

Alla on vertailukuva Reevesistä ja Mounetista.

Teoriaa on myös perusteltu sillä, että Reeves on oikeassa elämässä todella mukava mies. Hän esimerkiksi antaa paljon rahaa hyväntekeväisyyteen. Matrixin jatko-osista saamista palkkioistaan hän antoi suurimman osan elokuvien erikoistehostetiimille ja puvustamossa työskenneille. Vain vuosisatoja elänyt mies osaisi arvostaa kovaa työtä niin paljon, että jakaisi vaurauttaan niin avokätisesti.

Aiheelle on omistettu oma Keanu Reeves is immortal -niminen sivustokin, jonne pääset tästä.

Sivusto ottaa vastaan lisätietoa Reevesin vuosikymmenien varrella omaksumista identiteeteistä ja hänen kuolemattomuutensa lähteestä, joten kannattaa laittaa sähköpostia, mikäli löydät uutta todistusaineistoa!

Lähde: Digital Spy