Only Murders in the Building sen kuin kasvattaa tähtikattaustaan – Kauhea kankkunen -tähti on komediasarjan tuorein näyttelijäkiinnitys

Odotukset jatkosta kasvavat jälleen lisää.

14.3.2024 22:00

Disney Plussan komediahitti Only Murders in the Building paisuttelee jälleen nimekästä näyttelijäkaartiaan. Nyt remmiin on saatu mukaan myös Kauhea kankkunen -komedioista ja hauskasta Between Two Ferns -talkshow’sta parhaiten tunnettu Zach Galifianakis.

Koomikko liittyy jo aiemmin julkistettujen Eva Longorian (Täydelliset naiset), Kumail Nanjianin (Welcome to Chippendales, Eternals), Eugene Levyn (Schitt’s Creek, American Pie) sekä Molly Shannonin (The White Lotus) joukkoon sarjan neljännelle tuotantokaudelle. Uusien kasvojen roolihahmoista ei ole vielä paljastettu odottavalle yleisölle lisätietoja.

Uuden murhamysteerin pariin palaavat toki myös pääkolmikko Steve Martin, Martin Short ja Selena Gomez sekä edellisellä kaudella kuvioihin mukaan tullut Meryl Streep.

Sarjan kolmas tuotantokausi ilmestyi syksyn 2023 aikana. Kaikki aiemmat kaudet ovat katseltavissa Disney Plussassa. Tuleva neljäs kausi on käynnistänyt kuvauksensa nyt maaliskuussa, mutta sen julkaisuaikataulu ole vielä toistaiseksi tiedossa.

Alla Only Murders in the Building -komediadraaman kolmannen kauden virallinen traileri.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa