Oscar-ehdokkuuden pokannut näyttelijä saattaa tehdä paluun Spider-Man-elokuviin: ”Se on mahdollisuus”

Näyttelijä J.K. Simmons on Oscar-ehdokkaana miessivuosan palkintoon uusimmasta elokuvastaan Whiplash. Sivurooleissa loistaneen Simmonsin tunnetuimpia rooleja on edelleen Sam Raimin Spider-Man-elokuviin huumorikevennystä tarjonnut lehtikustantaja J. Jonah Jameson.

Marc Webbin Amazing Spider-Man -elokuvissa Jamesonia ei ole vielä nähty, mutta viimeisimmän elokuvan taloudellisen alisuorittamisen vuoksi sarjan tulevaisuus on näyttänyt pitkään epävarmalta. On huhuttu uudelleenaloittamisesta, reboottaamisesta, ja jopa Hämähäkkimiehen yhdistämisestä Marvelin elokuvauniversumiin (Seittisankari ei ole näissä elokuvissa esiintynyt, koska hahmon elokuvaoikeudet kuuluvat Sonylle), mutta mitään pitäviä päätöksiä ei ole vielä tehty.

Howard Sternin radiohaastattelussa vieraillut J.K. Simmons saattoi kuitenkin vahingossa paljastaa, että hänelläkin on osansa tulevissa elokuvissa.

”Kuulin juuri, että se on mahdollisuus”, Simmons sanoi. Hän myös kertoi Sternille, että palaisi mielellään takaisin rooliin jos häntä pyydetään.

Kuvassa Simmons elokuvassa Whiplash.

Lähde: Screenrant

(Episodi/JA)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut