Outlanderin jatkoa saadaan odottaa vielä reipas tovi – seiskakauden toinen puolikas paljasti alkamisajankohtansa

Tässähän ehtivät vieroitusoireet nousta jo koviin sfääreihin.

21.3.2024 21:00

Outlander – Matkantekijä esitti seitsemännen tuotantokautensa ensimmäisen puolikkaan kesällä 2023 ja loppuosan julkaisusta on odoteltu uutisia jo kuumeisesti. Nyt onkin vihdoin tarkentunut, milloin sarjan pariin päästään jälleen.

Outlanderin seitsemännen kauden loput jaksot käynnistyvät Yhdysvaltain televisiossa marraskuussa 2024. Odotusta kertyy sarjan faneille siis osien väliin yli kokonaisen vuoden verran.

Asia paljastettiin sarjan omassa sosiaalisessa mediassa useamman kulissien takaisen kuvan kera. Kuvissa nähdään pääkaksikko Sam Heughan ja Caitríona Balfe sekä muut tärkeät tähdet Sophie Skelton, Richard Rankin, John Bell ja David Berry.

Suomen julkaisuaikaulun varmistumista täytyy vielä odotella tovi. Aikaisemmat kaudet ovat saaneet ensiesityksensä Viaplay-suoratoistopalvelussa, mutta kaikki julkaistut jaksot pystyy nyt katselemaan myös Netflixistä.

Outlander on uusittu jo myös kahdeksannelle ja viimeiselle tuotantokaudelleen. Sarjasta on lisäksi kehitteillä uusi spin-off, Blood of My Blood, jonka kuvaukset käynnistyivät helmikuussa.

Alla pieni virallinen kurkistus seitsemännen kauden tuleviin kakkososan jaksoihin.

Lisää luettavaa