Aikamatkustusta ja rakkausdraamaa yhdistelevän Outlanderin spin-off käynnisti kuvauksensa ja paljasti päätähtensä

Tätä ja pääsarjan uusia jaksoja odotellessa.

5.2.2024 19:00

Edelleen katsojien suuressa suosiossa oleva aikamatkustusdraama Outlander – Matkantekijä on laajentamassa tarinauniversumiaan. Spin-off-sarja Blood of My Blood onkin nyt virallisesti käynnistänyt kuvauksensa.

Julkisuuteen kerrottiin aikaisemmin, että uutuustarina tulee seuraamaan pääsarjan Jamien (Sam Heughan) vanhempien rakkaustarinaa 1700-luvun Skotlannissa. Nyt kuitenkin paljastetaan, että tapahtumien keskiössä tulevat olemaan erillisellä, ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuvalla aikajanalla myös Clairen (Caitríona Balfe) vanhemmat.

Myös näiden neljän keskeisen hahmon näyttelijät julkistettiin tähän samaan saumaan. Jamien vanhemmat eli Ellen MacKenzie ja Brian Fraser tulevat olemaan Harriet Slater ja Jamie Roy. Clairen vanhempia eli Julia Moristonia ja Henry Beauchampia esittävät puolestaan Hermione Corfield ja Jeremy Irvine.

Vielä ei ole tiedossa, milloin 10-jaksoinen Blood of My Blood saapuu katsojien ruuduille, mutta Outlanderin seitsemännen tuotantokauden toisen puolikkaan on määrä ilmestyä tämän vuoden aikana.

Alla spin-offin tuotannon käynnistämisestä kertova julkaisu sekä pääsarjan seiskakauden toisen puolikkaan virallinen teasertraileri.

Lisää luettavaa