Suosikkidraama Outlander saa spin-offin – keskittyy päähenkilön vanhempien rakkaustarinaan

Tämäkin tarinauniversumi laajenee lisäosien suuntaan.

4.8.2022 18:15

Diana Gabaldonin kirjoihin perustuva Outlander-draamasarja esitti kuudennen tuotantokautensa tänä keväänä ja seitsemännen kauden tuotanto on hyvää vauhtia käynnissä parhaillaankin. Nyt sarjan tiimoilta on kantautunut uusia jännittäviä uutisia: Fraserin perheen kuvioita päästään seuraamaan tulevaisuudessa myös Outlander: Blood of My Blood -spin-off-sarjan parissa.

Blood of My Blood tulee seuraamaan alkuperäissarjan päähenkilö James Fraserin (Sam Heughan) vanhempien, Ellen MacKenzien ja Brian Fraserin, romanssia. Sarjan tapahtumapaikkana toimii todennäköisimmin siis Skotlannin kauniit ylämaamaisemat.

Sarja on otettu viralliseen kehittelyyn yhdysvaltalaiselle Starz-kanavalle, joka vastaa myös Outlanderin paikallisesta esittämisestä. Sen käsikirjoituksesta, vastaavan tuottajan tehtävistä sekä showrunnerin vastuusta vastaa Matthew B. Roberts, joka vastaa myös emosarjan tuotannosta.

Näyttelijäkiinnityksistä ja kuvaus- sekä julkaisuaikatailuista ei vielä ole tarjolla lisätietoja. Outlanderin kaikki kuusi tähän mennessä julkaistua tuotantokautta ovat katsottavissa Netflixissä sekä Elisa Viihde Viaplayssä.

Alla Outlanderin traileri.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa