Ovatko dinosaurukset viemässä ykköspaikan James Cameronin sinisiltä jättimuukalaisilta?

Kun James Cameronin Avatar oli pitkän matkan maratoonari, niin Jurassic World raivoaa kuin 100-metrin pikajuoksija, sillä Jurassic World tuottaa tällä hetkellä rahaa nopeammin kuin mikään muu elokuva aiemmin.

Onko Jurassic Worldilla mahdollisuuksia piestä Avatar kaikkien aikojen kassamagneettina? Se jää nähtäväksi, mutta vauhti on ainakin hurjaa.

Seuraava virstanpylväs on Fast & Furious 7:n miljardi dollaria 17:ssä päivässä. Dinosaurukset rikkoivat puolen miljardin rajan ensi-iltaviikonloppuna ja miljardi saattaa mennä rikki jo tänä viikonloppuna.

USA:ssa leffa keräsi 208 miljoonaa dollaria ensi-iltaviikonloppuna, 25 miljoonaa maanantaina, 24 miljoonaa tiistaina ja 19,8 miljoonaa keskiviikkona. Jurassic World on siis tienannut jo 278 miljoonaa pelkästään Yhdysvalloissa.

Ykköspaikalla oleva Avatar on tahkonnut 2,78 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti, kakkosena oleva Titanic 2,18 miljardia ja Avengers sekä Fast & Furious 7 ovat 1,51 miljardissa.

Huomionarvoista on myös se, että Jurassic World on rikkonut kaikki Yhdysvaltojen ulkopuoliset ennätykset. Vauhti on tuimaa, seurataan miten dinosaurusten käy.

Lähde: The Wrap

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut