Pacific Rimin jatko-osan ohjaaja haluaa nähdä robotit taistelemassa kahta legendaarista hirviötä vastaan

Jättirobotit mätkimässä jättihirviöitä turpaan? Kyllä kiitos!

23.10.2017 12:45

Guillermo del Toron scifielokuva Pacific Rim – Hyökkäys Maahan kertoo suurista Jaeger-roboteista, jotka taistelevat isoja Kaiju-hirviöitä vastaan. Elokuvan ilmestyttyä on ollut keskustelua siitä, että Jaegerit voisivat kohdata joskus ikoniset hirviöhahmot Godzillan ja King Kongin.

Nämä kaksi monsteria ovat jo valmiina taistoon keskenään, kun vuonna 2020 ensi-iltansa saa Godzilla vs. Kong -elokuva, joka on jatkoa vuoden 2014 Godzillalle ja tämän vuoden Kong: Pääkallosaarelle.

Nyt Pacific Rimin jatko-osan, Kapinan ohjaaja Steven S. DeKnight kertoo oman mielipiteensä hirviöiden yhteisleffasta.

– En sano, että Kapinassa olisi viittauksia, mutta mahdollisesta yhdistelmästä on ollut puhetta. Mielestäni olisi mahtavaa yhdistää Pacific Rim -universumi Legendaryn luomaan MonsterVerseen. Se vaikuttaa luonnolliselta. Ja olemme puhuneet, että se voisi tapahtua suunnittelemamme kolmannen osan jälkeen. Se ei ole millään lailla varmaa, vaan se on tällä hetkellä vain teoreettista. Fanina rakastaisin kuitenkin sen näkemistä, DeKnight unelmoi. Hän sanoi myös, että tulevan Pacific Rim: Kapinan loppu jää auki mahdollista kolmatta osaa varten.

Lähde: Dark Horizons

Lisää luettavaa