Pahoinpitelystä syytetty Marvel-tähti astui oikeuden eteen – puolustusasianaja kertoi tiedotteessa erilaisesta tapahtumien kulusta

Marvelilla ei varmaankaan olla tyytyväisiä.

21.6.2023 09:30

Marvel Studiosin ja Disneyn johtoporras ei liene mielissään viime aikojen tapahtumista. Sekä Kangia näyttelevä Jonathan Majors että Namoria elokuvassa Black Panther: Wakanda Forever esittävä Tenoch Huerta ovat joutuneet rikosväitteiden kohteeksi.

Huertaa syyttää saksofonisti ja aktivisti María Elena Ríos, joka väitti Huertaa seksuaalisaalistajaksi ja hyväksikäyttäjäksi, jolla on useita uhreja.

Majorsin tilanne näyttää tällä hetkellä vakavammalta, sillä hän joutuu oikeuteen. Majors pidätettiin 25. maaliskuuta 30-vuotiaan naisen pahoinpitelyn vuoksi, ja myös muilta tahoilta on tullut väitteitä tähden epäasiallisesta käytöksestä. Nainen vietiin sairaalaan hoidattamaan lieviä vammojaan päässä ja niskassa.

Majors sarjassa Loki.

Majors ilmaantui tiistaina oikeuden eteen Manhattanilla, New Yorkissa. Siellä tuomari asetti oikeudenkäynnin alkamisajaksi 3. elokuuta. Majorsia vastaan on nostettu useita syytteitä pahoinpitelyyn ja häirintään liittyen.

Majorsin puolustusasianajaja Priya Chaudhry julkaisi lausunnon, jossa vaadittiin syytteiden hylkäämistä. Hän kertoi puolustuksen toimittaneen todisteita, että 30-vuotias nainen oli hyökännyt Majorsin kimppuun eikä Majors naisen kimppuun.

Maaliskuussa asianajaja puolestaan julkaisi väitettyjä naisen tekstiviestejä, joissa hän kertoi Majorsille olevansa ”vihainen” pidätyksestä, ja että ”yritykseni napata puhelimesi oli minun syytäni”.

Majors on nähty MCU-tuotannoissa sarjassa Loki, ja myöhemmin elokuvassa Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Hänen tulevaisuutensa Marvel-elokuvissa on epäselvällä pohjalla.

Majorsin on tarkoitus palata Kangin rooliin elokuvassa Avengers: The Kang Dynasty. Hän näyttelee hahmoa myös Lokin toisella kaudella, joka julkaistaan lokakuussa 2023.

Lue myös: Nyt suoratoistona: Pätevän scifi-leffan alusvaatekohtaus aiheutti kohun – treenattu näyttelijätär puolustautui – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa