Peacemakerin Terminator 2 -tähti vertaa ohjaaja James Gunnia James Cameroniin

Briljantti mies tuo James Gunn.

12.2.2022 16:02

Terminator 2:ssa pahiksena nähty Robert Patrick näyttelee pahista myös Peacemaker-sarjassa. Hän on siinä rasistinen superpahis White Dragon, John Cenan esittämän Peacemakerin isäukko.

Peacemakerin isä on hahmon syntytarina. Isä on perustavanlaatuisesti niin kauhea ihminen, että on traumatisoinut lapsensa niin pahasti, että myös tällä viiraa päässä.

Patrick jutteli Slash Filmin kanssa Peacemakerin teosta. Hän vertasi kokemusta T2:n kuvauksiin.

– Tiesin James Cameronin olevan ällistyttävä mies. Mutta myös James Gunn on ällistyttävä mies. He ovat kumpikin suurenmoisia. Mitä tulee talenttiin ja uuden luomiseen, ovat he samaa tasoa Elon Muskin kanssa. He ovat uraauurtavia taitelijoita, Patrick hehkuttaa Gunnia.

Cameron on yksi Hollywoodin kaikkien aikojen arvostetuimpia elokuvantekijöitä, joka on tehnyt ikonisia elokuvia kuten Terminatorin, Aliensin, Titanicin ja Avatarin.

Gunn taas aloitti uransa hauskoja roskaelokuvia tehtailevassa Troma Entertainmentissa, jonka jälkeen hän nousi kuuluisuuteen Marvelin upeiden Guardians of the Galaxyjen kautta, päätyi somemyrskyn keskelle ja sai potkut Disneyltä, teki Warnerille hillittömän The Suicide Squadin sekä sen spinoff-sarjan Peacemakerin, ja joka tekee seuraavaksi Guardians of the Galaxy -trilogian viimeisen elokuvan Marvelille.

Gunn on sanonut, että jos sarjakuvaelokuvat eivät tule muuttamaan perusmuottiaan, menevät ne nopeasti todella tylsiksi. Ja niin on käymässä. Vain muutamalla ohjaajalla, Gunn mukaan lukien, on jonkinlainen poikkeava visio koko genressä.

Peacemakerin viimeinen osa nähdään 17. helmikuuta HBO Maxissa.

Alla sarjan traileri.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa