Pellekammoiset varokaa – viime vuoden kohuttu yltiöbrutaali kauhuhitti saa jatkoa

Kauhufaneille odotettavaa.

1.6.2023 23:35

Maailmalla ja Suomessakin kovasti kohutut Terrifier-kauhuelokuvat saavat jatkoa. Kolmas osa on nimittäin käynnistänyt virallisesti tuotantonsa.

Terrifier 3 jatkaa kuvottavan verisiä murhia suoltavan tappajapelle Artin (David Howard Thornton) tarua. Asian julkisti sosiaalisessa mediassaan kaksi aiempaa elokuvaa ohjannut, käsikirjoittanut, tuottanut ja editoinut Damien Leone.

Leone palaa työstämään myös sarjan kolmatta osaa. Hän jatkaa myös yhteistyötä ranskalaisen The Coven -yhtiön kanssa, koska kokee kombinaation olleen toimiva aiemminkin. Mikä on vahvasti totta; kakkoselokuva tuotti maailman lippuluukuilla huikeat yli 15 miljoonaa dollaria vain 250 tuhannen budjetilla.

Tekijöihin löytyy kolmannen elokuvan kohdalla vieläkin paljon luottoa ja sen budjetti tuleekin olemaan edeltäjäänsä korkeampi. Luvassa on Leonen mukaan entistä enemmän brutaalia verimässäilyä sitä halajavien kauhufanien riemuksi.

Terrifier 3:n on määrä aloittaa kuvauksensa tämän vuoden lopulla marras-joulukuussa ja elokuvateattereihin kauhurainan on tarkoitus saapua loppuvuodesta 2024.

Alla edellisten Terrifier-elokuvien trailerit. Terrifier 2 arvostelumme pääsee lukemaan täältä.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia