People-lehti: ”Will Smith yritti hieroa sopua – tappolaineja heittänyt Rock ei ottanut kuuleviin korviinsa!”

Will Smith jättäisi kohun jo mielellään taakseen. Rockilla ei tähän ole taloudellista intressiä.

8.3.2023 07:00

Chris Rock avasi sanallisen arkkunsa Netflixillä pari päivää sitten ensi-iltansa saaneessa Chris Rock: Selective Outrage -stand up -pätkässä.

Rock heitti viiltävää läppää Will Smithin perhesuhteista. Lähinnä kohteena oli Smithin vaimon Jada Pinkettin parin vuoden takainen suhde laulaja August Alsinaan, kun Smithin ja Jada Pinkettin avioliitto oli ”tauolla”.

Peoplen lähteiden mukaan kulisseissa on kuitenkin viimeisen vuoden aikana tapahtunut kaikenlaista. Edelleen tekoaan katuva Smith olisi lähteen mukaan yrittänyt lähestyä Rockia, hakien sopua. Tuloksetta.

Rockin julkisesta toiminnasta päätellen hän ei todellakaan ole lotkauttanut korvaansa Smithin yrityksille. Päin vastoin. Rock löi stand up -esityksessään kaksin käsin lisää löylyä kohuun.

On kuitenkin syytä muistaa, että vaikka Will Smith jättäisi kohun varmaan jo mielellään taakseen, Rockilla ei tähän ole taloudellista intressiä. Rockin kannalta on pikemminkin edullista pitää asiaa pinnalla niin pitkään, kuin mahdollista.

Rockin on arvioitu tienaavan Selective Outragesta jopa 20 miljoonaa dollaria ja – Oscar-gaalan siivittämänä – lähes loppuumyydystä ja tappiin asti hinnoitellusta Ego Death -maailmankiertueesta (2022) kilahtaa tilille vielä monta miljoonaa lisää.

Lähde: People.

Lisää luettavaa