Chris Rock ei juuri säästellyt Will Smithiä stand-up-vedossaan: ”Vaimo harrasti seksiä heidän poikansa kaverin kanssa”

Chris Rock sai kostonsa.

5.3.2023 08:42

Chris Rockin ensimmäinen livenä lähetetty stand-up-spesiaali nähtiin viime yönä Netflixissä – ja kuten huhuiltiin, ei Rock säästellyt sanojaan Will Smithiä tai tämän vaimoa Jada Pinkett Smithiä kohtaan.

Kaikki alkoi viime vuoden Oscar-gaalassa, kun Rock heitti hölmön vitsin, jonka jälkeen Smith ryntäsi yllättäen lavalle ja läpsäisi Rockia kasvoille.

– Tiedättekin jo, että sain iskun Suge Smithiltä, Rock sanoo.

Suge Knight on pahamaineinen hip hop -moguli, joka hallitsi musiikki-imperiumiaan väkivallan avulla.

– Sattuihan se. Summertime-kappale soi korvissani, mutta en minä ole uhri. Ette tule näkemään minua itkemässä Oprahin tai Gaylen ohjelmissa. Otin iskun vastaan kuin Pacquiao.

Manny Pacquaio on yksi kaikkien aikojen kovimmista nyrkkeilijöistä.

Tämän jälkeen Rock paljasti, kuinka on ollut suuren osan elämäänsä jättimäinen Will Smith -fani, ja katsonut ja kuunnellut kaiken, mitä mies on vain julkaissut.

– Nykyään katson pelkkää Emancipation-elokuvaa, koska siinä hän saa turpaansa.

Sen jälkeen Rock vihjaili, että Smith kävi hänen kimppuunsa, koska hän on pienempi kuin Smith, ja Smith on täynnä vihaa, koska hänen ”bitchinsä” [vaimo Jada Pinkett Smith] on nöyryyttänyt miestä televisiossa jo kuukausien ajan.

– Hänen vaimonsa paneskeli heidän poikansa kaveria. Eihän tällaisista asioista normaalisti puhuta julkisesti, mutta nämä tyypit pistivät sen kaiken internetiin. En ymmärrä miksi kaksi lahjakasta ihmistä pistää tuollaista törkyä linjoille. Meitä kaikkia on petetty, jokaista meistä, mutta yksikään pettäjä ei ole haastatellut meitä televisiossa. Miksi helvetissä tekisit jotain tuollaista? Hän vahingoitti Williä enemmän kuin se läpsäisy vahingoitti minua. Kaikki sanoivat Williä sen jälkeen ”bitchiksi” ja ketä hän lopulta löikään? Minua, Rock tykittää.

– Äitini kuitenkin kasvatti minut ja hän sanoi, ettei kahden mustan miehen pidä tapella valkoisten edessä.

Rock teki tämän jälkeen niin sanotun mic dropin, eli pudotti mikrofoninsa lavalle, ja poistui paikalta.

Tsekkaa alta pätkiä show’sta.

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia