Pettymys? Tässä ovat odotetun supersankarileffan uudet ohjaajaehdokkaat

Viikko sitten internetissä kuohui, kun Marvel ilmoitti käsikirjoittaja/ohjaaja Edgar Wrightin jättäneen Ant-Man-elokuvan käsikirjoitukseen vaadittujen muutosten takia. Sen jälkeen ilmoilla onkin ollut kysymys: kuka tulee paikkaamaan tilanteen?

The Hollywood Reporter raportoi, että uudet ohjaajaehdokkaat ovat Adam MckKay, Rawson Thurber ja Ruben Fleischer. Elokuvan on tarkoitus olla teattereissa jo hieman yli vuoden päästä, joten studiolla on kiire tehdä päätöksiä, ja ohjaajan on vain pelattava Marvelin pillin mukaan, jotta homma saadaan ajoissa purkkiin.

McKay on tunnettu komedioistaan, kuten Anchorman: The Legend of Ron Burgundy ja The Other Guys. Thurber taas on ohjannut muun muassa Jennifer Aniston -komedian We’re the Millers ja Ben Stiller -leffan Dodgeball: A True Underdog Story. Fleischer taas on tehnyt hieman toiminnallisempia komedioita, kuten Zombieland, 30 Minutes or Less ja pahasti flopanneen Gangster Squadin.

Huhut myös kertovat, että Marvel harkitsee oman tuottajansa, Louis D’Espositon asettamista ohjaajaksi. D’Esposito on tuottanut lähes kaikki Marvel-elokuvat, mutta ei ole ohjannut yhtään pitkää elokuvaa.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut