Pirates of the Caribbean 5 kaunistuu – nämä näyttelijät ehdolla naispääosaan

Tällä hetkellä vanhoista Pirates of the Caribbean -naamoista ainostaan Johnny Depp on varmistanut kiinnityksensä sarjan viidenteen osaan. Sekä Geoffrey Rushin, Orlando Bloomin, Jack Davenportin ja Ian McShanen on huhuiltu tulevan takaisin, mutta kenenkään kiinnitystä ei ole vielä virallistettu.

Mutta yksi näyttelijä, joka on ehdottomasti kieltäytynyt palaamasta sarjaan, on Keira Knightley, joten studio joutuu nyt etsimään uutta nimeä, johon katsojat voivat ihastua kaiken seikkailun ohella.

Varietyn mukaan ehdolla rooliin ovat Kaya Scodelario (The Maze Runner), Gabriella Wilde (Carrie), Lucy Boynton (Miss Potter), Alexandra Dowling (The Musketeers) ja Jenna Thiam (The Returned).

Edellinen Pirates of the Caribbean -seikkailu On Stranger Tides teki lippukassoilla yli miljardin dollarin tuloksen, joten studio ei tarvinne isoa nimeä elokuvan naispääosaan, vaan luottaa tutun sarjan ja Deppin vetävän tarpeeksi väkeä teatteriin.

Pirates of the Caribbean 5:n ohjaavat Joachim Ronning ja Espen Sandberg. Ensi-iltaa saadaan odotella vuoden 2017 kesään.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut