Pössyttelikö Zorro pilveä rikollisten jahtaamisen sijaan? Uutuuden päärooliin tuttu nimi

Naamiosankarin paluu.

19.12.2021 16:07

Miekkailutaidoistaan tunnettu viittasankari Zorro tekee paluuta tv-ruutuihin. Robin Hoodin tapaan apua tarvitsevia naamion takaa auttava Don Diego de la Vega on seikkaillut jo lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, mutta uutuussarjan tarkoitus on lähestyä aihetta uudesta kulmasta.

Sarjan taustalla on Disney. Nimiosaan ja yhdeksi sarjan tuottajaksi on nimetty Wilmer Valderrama. Hänen tunnetuimpiin rooleihinsa lukeutuu suosikkisarja 70’s Show’n pilveä pössyttelevän kaverusjoukon latinovahvistus Fez. Valderraman tulkitsema Zorro tuskin kuitenkaan käärii jointteja, sillä Disneyn tv-yhtiön edustajan mukaan uutuudesta suunnitellaan klassisen periodisarjan tapaista, mutta nykyaikaisen telenovelan tyyliin kerrottua kokonaisuutta.

41-vuotiaalta Valderramalta voi odottaa myös toimintasankarin roolin vaatimia otteita. Näyttelijä on todennut kasvaneensa Zorron parissa ja sen saaneen hänet tuntemaan, että myös hän latinona voisi olla sankari. Valderrama on vuodesta 2016 asti kuulunut rikostoimintasarja NCIS Rikostutkijoiden vakiokaartiin, joskin siinä hänen käytössään ovat olleet miekkaa modernimmat aseet.

 

Lähteet: The Wrap, THR

Lisää luettavaa