Punkin kummisetä ja kauhulegenda keräävät rahaa jouluelokuvaan: ”Kuollaan kaikki yhdessä!”

Punkin kummisetä Iggy Pop ja legendaarinen italialainen kauhuohjaaja Dario Argento ovat lyöneet hynttyyt yhteen antaakseen valkokangaselämän Sandmanille.

Kysymyksessä ei ole Neil Gaimanin samanniminen kulttisarjakuva, vaan saksalaisen fantasiakirjailijan E.T.A. Hoffmannin vuonna 1816 julkaistu novelli Der Sandmann, jossa Nukkumatti ryöstää unihiekoituksen jälkeen lapsilta heidän silmänsä ja vie ne omille lapsilleen kuuhun. Argenton versiossa Pop aikoo esittää Nukkumattia.

Ystävykset keräävät nyt projektiin rahaa yleisöltä. Tavoitteena on seuraavan kuukauden aikana kerätä kokoon 250 000 dollaria eli noin 195 000 euroa.

Pop ja Argento ovat julkaisseet Youtubessa vetoomusvideon, jossa Pop kertoo, että hankkeen toteutuminen tekisi hänen elämästään täydellistä.

Argento sen sijaan tilittää videolla: ”Olen kyllästynyt jouluelokuviin, joissa näkyy pelkkiä nättejä asioita, kuten lumihiutaleita ja porojen vetämiä pulkkia. Haluan jouluelokuvan, jossa on voimaa, väkivaltaa ja kauhua.”

Pop perustelee rahankeruuta sillä, että projekti on jo ennakkoon saanut niin riemastuneen vastaanoton, että hän ja Argento päättivät ottaa mukaan myös yleisön.

”Siten voimme kaikki kuolla yhdessä julmalla tavalla”, punk-ikoni tunnelmoi.

Asiasta uutisoi ensin Rolling Stone.

Katso Popin ja Argenton video tästä:

(Episodi / SL)