Quentin Tarantino haluaa yhä tehdä minisarjansa

Elmore Leonardin Rum Punch -romaanin Jackie Browniksi adaptoinut Quentin Tarantino ei ole luopunut ajatuksesta tarttua jälleen Leonardin materiaaliin.

Premiere-lehden (ranskaksi) haastattelussa ohjaaja on kertonut omistavansa yhä oikeudet Leonardin Forty Lashes Less One -romaaniin ja haluavansa tehdä sen pohjalta minisarjan.

Forty Lashes Less One kertoo kahdesta ihonvärinsä takia tuomitusta miehestä, jotka kärsivät murhatuomiotaan helvetiksikin kutsutussa Yuman vankilassa. Tarantinon neljä- tai kuusituntiseksi kaavailema minisarja pitäisi näin ohjaajan yhä westernien sotaisalla polulla.

Toisaalta Tarantino puhui jo vuonna 2007 kirjoittaneensa Leonardin romaaniin pohjautuvasta käsiksestään parikymmentä sivua, mutta ei ole sen koommin projektiin palannut. Ja ohjaajalla on tunnetusti jatkuvasti uusia ideoita, joita hän ei pelkää esitellä toimittajille. Tarantino suunnitteli jossain vaiheessa tekevänsä myös Django Unchainedin leikkaamon lattialle jääneitä paloja käyttämällä nelituntisen minisarjan. Tämä tuskin tapahtuu.

Tarantinon seuraava elokuva The Hateful Eight saa ensi-iltansa Suomessa 16.1.2016.

Lähde: The Playlist

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut