Quentin Tarantino kirjoittaa uuden Zorro-tarinan – mukana myös Django!

18.6.2014 20:15

Quentin Tarantinolla riittää Django Unchained -maailmasta kerrottavaa. Sen lisäksi, että suulas ohjaaja on puhunut tuovansa Djangon takaisin nelituntisena minisarjana, on hän nyt kertonut kirjoittavansa sarjakuvaa samasta aiheesta.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ainoastaan Djangosta kertova sarjakuva, vaan Tarantino on lyönyt viisaat päät yhteen sarjakuvataiteilija Matt Wagnerin kanssa, ja tekeillä on Zorron ja Djangon yhteinen seikkailu. DC Entertainment ja Dynamite Entertainment ovat mukana tuomassa paperille tarinaa, jonka Matt Wagner käsikirjoittaa, Tarantinon kirjoittaessa jutun juonen.

”Olen todella innoissani sekä tästä tarinasta että saadessani työskennellä Mattin kanssa”, hehkuttaa Tarantino. ”Luettuani hänen Zorro-tarinoitaan, vakuutuin siitä, miten hyvä idea on tuoda nämä kaksi hahmoa yhteen. Tarina, jonka keksimme on todella jännittävä, ja tästä tulee kiehtova kappale molempien hahmojen kaareen.”

Sen enempää tietoja projektista ei vielä ole, mutta tarvitaanko niitä edes, kun kyseessä on Tarantino ja kuuluisa naamiosankari Zorro?

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa