Raottuuko salaisuuden verho? Martin Freeman puhui Black Panther 2 -elokuvan käsikirjoituksesta

Black Panther: Wakanda Forever -kuvaukset ovat alkamassa seuraavien kuukausien aikana.

Martin Freeman näyttelee Black Panther 2 -elokuvassa CIA-agentti Everett Rossin roolin. Aiemmin hänet on nähty Marvel-maailmoissa Captain America: Civil War ja Black Panther -elokuvissa.

Freeman sanoi The One Show -ohjelmassa olevan todella innoissaan päästessään kuvaamaan jatko-osaa. Häneltä kysyttiin, voisiko hän paljastaa jotain tulevasta, mutta mitään tarkkaa hän ei suostunut kertomaan.

– Olen lukenut käsikirjoituksen. Se on erittäin hyvä ja teemme elokuvan jossain vaiheessa seuraavien kuukausien aikana. Matkustan Yhdysvaltoihin tekemään sen. Olen innoissani siitä, Freeman tuumi.

Moni Marvel-fani spekuloi parhaillaan, miten Black Pantheria näytelleen Chadwick Bosemanin kuolema käsitellään elokuvassa. Pohdintoja on herättänyt myös se, kenestä tulee seuraava Black Panther.

Se on ainakin varmistunut, ettei Bosemanin tilalle palkata korvaavaa näyttelijää, eikä häntä yritetä myöskään tuoda elokuvaan tietokonegrafiikan avulla. Marvelin Kevin Feige kehui viime vuonna Boseman roolisuoritusta ikoniseksi.

Lue myös: Oscar-gaalan loppu oli vähintäänkin outo – myös Joaquin Phoenix hämillään | Episodi.fi

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut