Ridley Scott kriitikoille: ”Hankkikaa elämä”

Kohu Ridley Scottin Exodus: Gods and Kings -elokuvan roolituksen ympärillä on mennyt jo siihen pisteeseen, ettei ohjaajalta enää elokuvan tiimoilta muusta ilmeisesti kysytäkään. Scott on jo kerran ilmoittanut, että näin ison luokan elokuvaa ei millään tuntemattomilla näyttelijöillä tehdä, mutta vastaus ei selvästikään ole kelvannut asiasta juttua hakeville.

Associated Pressille puhuessaan, kysyttiin Scottilta, mitä mieltä tämä on niistä, jotka mahdollisesti boikotoivat elokuvaa sen roolituksen takia. Tähän Scott vastasi lyhyesti ja ytimekkäästi: ”Minä sanon, hankkikaa elämä.”

Vastaus ei luultavasti tee Scottista sympaattisempaa tyyppiä, mutta asia lienee sillä selvä. Moosesta näyttelevä Christian Bale kuitenkin puolustaa ohjaajaa, sanoen toivovansa, että jonain päivänä olisi mahdollista tehdä tarina Mooseksesta pohjoisafrikkalaisille tai Lähi-Idästä tulevalla näyttelijällä.

Bale vetäisikin syyttävät sormet pois Scottista ja osoittaisi niillä katsojia itseään, jotka eivät käy katsomassa pohjoisafrikkalaisten tekijöiden elokuvia.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut