Ridley Scott paljastaa: Näin alkaa Blade Runner 2

Ohjaaja Ridley Scott on paljastanut, että tuleva Blade Runner– jatko-osa saa alkunsa kaukaisella farmilla Wyomingissa, ympäristökatastrofin tuhoamissa maisemissa.

Scott sanoo, että alkuperäinen Blade Runner oli aikoinaan tarkoitus aloittaa tällä samalla kohtauksella.

”Päätimme aloittaa elokuvan ensimmäisen elokuvan alkuperäisellä aloitusjaksolla”, AFI Festivalilla pyörähtänyt Scott sanoo.

”… Aloitamme paikasta, jota kutsun ”teollisuusfarmiksi” – täysin tasaista viljelysmaata. Näemme 20 mailia eteenpäin. Ei aitoja, vain kynnettyä, kuivaa maata. Käännymme ympäri ja näemme valtavan puun, jota pitävät pystyssä vaijerit. Vähän kuin Grapes of Wrath -elokuvassa; on vain tomua, ja puu vain seisoo paikallaan. Ja puun vieressä on perinteinen valkoinen mökki, jossa on kuisti. Pari mailia sen takana kulkee valtava elonkorjuukone… Tämä kone on neljä kertaa mökin kokoinen. Ja sitten lentävä spinner-auto pyyhältää ohi, haukkuva koira perässään. Auton ovet aukeavat ja ulos astelee Rick Deckard. Hän kävelee mökille, avaa oven, haistelee ruuan tuoksua ja istuu kuistille odottamaan ulkoa tulevaa miestä. Tämä mies on nähnyt Deckardin, joten hän parkkeeraa koneensa mökin taakse ja kiipeää alas tikkaita. Tämä todella iso tyyppi astelee kuistille ja tulee Harrison Fordin viereen. Tämä tyyppi on varmaan 160-kiloinen. Mutta en aio sanoa enempää, teidän täytyy mennä katsomaan elokuva.”

Blade Runner 2:n ohjaa Denis Villeneuve (Sicario, Vangitut). Pääosaan on kiinnitetty Ryan Gosling, joka äskettäin vahvisti olevansa elokuvassa Harrison Fordin rinnalla.

Lähde: Slash Film

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut