Rillit huurussa -finaalijakso tuo kaupunkiin kolmannen Cooperin sisaruksista – arvaa kuka esittää?

Aiemmin sarjassa on nähty Sheldonin kaksoissisko Missy, ja kuluvan kauden viimeisessä jaksossa nähdään ensi kertaa heidän isoveljensä.

Rillit huurussa -komediasarja (The Big Bang Theory) on vuosien saatossa esitellyt monta päähenkilöiden sukulaista, ja pian heitä nähdään lisää.

SPOILER ALERT!!

Aiemmin on lähinnä vihjailtu 11. tuotantokauden huipentuvan Sheldonin ja Amyn häihin, mutta nyt asioista puhutaan jo suoraan, ja tuoreessa paneelikeskustelussa tulevista juhlallisuuksista paljastettiin lisätietoja.

Sen lisäksi, että Sheldonin äiti saattaa tämän alttarille, nähdään kauden viimeisessä jaksossa myös Sheldonin isoveli Georgie. Tähän herkulliseen rooliin on värvätty Jerry O’Connell, jonka pitkä ura käynnistyi jo vuonna 1986 legendaarisessa Stand by Me -elokuvassa.

Vaikka Sheldonin kaksoissisko Missy nähtiin jo sarjan ensimmäisellä kaudella, ei heidän isoveljeään ole vielä tähän mennessä ruudussa nähty. Hahmo nähdään kyllä spin-off-sarja Young Sheldonin puolella, missä Sheldon aloittaa isoveljensä kanssa yhtä aikaa lukion.

Lähde: EW.

Aiheeseen liittyvät jutut