Hyväsydäminen Rillit huurussa -tähti haluaa juuri sinun adoptoivan koiran – katso hassu video!

AOP

Näyttelijät voivat käyttää tunnettuuttaan tärkeiden asioiden puolesta puhumiseksi, kuten on tehnyt ainakin yksi television parhaiten palkatuista komediatähdistä.

Monet tähdet harjoittavat rahoillaan ja vapaa-ajallaan paljon hyväntekeväisyyttä, osin hyväsydämisyyden ja osin imagon ylläpitämisen takia, ja yksi intohimoisimmista hyväntekijöistä on Rillit huurussa -komediasarjan (The Big Bang Theory) tähti Kaley Cuoco.

Jo vuosien ajan Cuoco on ollut tunnettu eläinrakkaudestaan ja eläinten puolesta tekemästään hyväntekeväisyydestä. Cuocolla itselläänkin on paljon eläimiä, ja hän mm. harrastaa esteratsastusta kilpatasolla. Yksi Cuocon lempijärjestöistä on Paw Works, joka toimii koirien ja kissojen adoptoimisen puolesta ja eläinten määrän hillitsemiseksi, mikä puolestaan lisää eläinten hyvinvointia.

Uudessa Paw Worksille tehdyssä huumoripitoisessa videossa Cuoco yrittää saada oman julkkisstailistinsa Brad Goreskin adoptoimaan jälleen kerran yhden koiran, vaikka hänellä on niitä jo ennestään aivan liikaa Cuocon yllyttämisten takia.

Katso video alta!

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut