Rillit huurussa -näyttelijän roolihahmo oli alkujaan aivan erilainen

Tuottajilla oli muita suunnitelmia.

18.10.2020 17:31

Kunniakkaasti 280 jaksoa vuodesta 2007 aina viime vuoteen asti jatkunut nörttisitcom Rillit huurussa olisi saattanut olla lopulta melko erilainen sarja. Esim. yksi sen alkuperäisistä miestähdistä, Kunal Nayyar, kertoo koe-esiintyneensä alkujaan ei Rajksi, vaan Daveksi.

– Kun roolitus Rillit huurussa -sarjaan oli käynnissä ja koe-esiinnyin, silloin hahmoni nimi oli Dave. Hänen piti olla ensimmäisen polven amerikkalainen. Mutta tulin paikalle itsenäni, New Delhin aksenttia puhuen! Samasta roolista kilpaili korealaisia, japanilaisia, pakistanilaisia, kiinalaisia… Siinä yritettiin tosissaan hakea erilaisuutta tähän ohjelmaan. Se ei ollut erityisesti sitä, että he olisivat halunneet hahmoksi juuri intialaisen tiedemiehen. Olin onnekas, ja sain osan, Nayyar summaa.

Sarjan tuottajat joutuivat hakemaan oikeaa suuntaa tilannekomedialleen jopa jonkin aikaa. Alkuperäisestä pilottijaksosta varsinaiseen sarjaan säilytettiin vain parhaiten toiminut kaksikko, kämppäkaverit Leonard (Johnny Galecki) ja Sheldon (Jim Parsons). Naapurin hemaiseva Penny (Kaley Cuoco) ja Davesta Rajkisi muuttunut tiedemiesvahvistus lisättiin sarjaan vasta epäonnistuneen pilotin jälkeen.

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa