Robert Pattinson melkein löi ohjaajaa – kutsui kauhuleffan kohtauksen tekemistä jonkinlaiseksi kidutukseksi: ”Mitä v*ttua on meneillään?”

Vetisen kohtauksen tekeminen sai tähden melkein menettämään malttinsa.

Robert Pattinson paljasti, että hän melkein löi ohjaaja Robert Eggersiä The Lighthouse -elokuvan kuvauksissa.

The Lighthouse on ylistetyn The Witchin ohjanneen Eggersin seuraava kauhuelokuva, joka sijoittuu Nova Scotiaan vuonna 1890. Mustavalkoisessa elokuvassa näyttelee Pattinsonin lisäksi Willem Dafoe, mutta juonesta ei ole vielä paljastettu paljoa.

Interview Magazinen haastattelussa Pattinson ja Dafoe keskustelivat kokemuksistaan The Lighthousen kuvauksissa, jossa oli äärimmäisen hurjat olosuhteet. Pattinson meinasi menettää hermonsa kohtauksessa, jossa hänen naamalleen suihkutettiin vettä.

– Tässä on lähin tapaus, kun melkein päädyin lyömään ohjaajaa. Vaikka kuinka paljon rakastan Robertia, yhdessä vaiheessa tein viisi ottoa, jossa kävelin rannan halki. Ja vähän ajan päästä tuumailin: ”Mitä v*ttua on meneillään? Minusta tuntuu, että suihkutat vain paloletkulla naamaani.” Ja hän oli vain, että ”Minä suihkutan vettä naamallesi”. Se oli kuin jonkinlaista kidutusta. Se ehdottomasti loi kiinnostavaa energiaa, Pattinson kuvaili artikkelissa naureskellen.

The Lighthouse saa ensi-iltansa vuoden 2019 aikana.

Lähde: JoBlo

Aiheeseen liittyvät jutut