Robert Pattinsonin hehkutetun uutuuselokuvan tekijät kieltäytyivät isosta supersankarileffasta

Ohjaajat ovat rysäyttäneet itsensä ihmisten tietoisuuteen.

Erinomaisia arvioita keränneen Good Time -elokuvan ohjaajat Josh ja Benny Safdie ovat matkalla kohti alati kasvavia tuotantoja, joihin lukeutuu mm. New Yorkin timanttikaupan maailmaan sijoittuva Uncut Gems. Elokuvan pääosassa nähdään Jonah Hill. Vastaavana tuottajana toimii Martin Scorsese.

Good Timen myötä Safdien veljesten puhelin on pirissyt aiempaa enemmän, eikä kaksikon ole tarvinnut miettiä, mitä ensi viikolla tekisi. Yksi eteen tulleista projekteista oli jatko-osa valtavalle supersankarielokuvalle, jonka nimeä veljekset eivät kuitenkaan paljasta.

”Meno on ollut hurjaa. Uncut Gems tulee olemaan paljon isompi kuin aiemmin. Sen lisäksi käymme neuvotteluja erään leffan remakesta. Tämä on outoa, yksi studio tarjosi meille yhden valtavan sarjisjutun jatko-osaa. Me vain sanoimme, ’Ei, emme halua tehdä sitä!'”, Josh Safdie selittää The Independentin haastattelussa.

”Ensimmäistä kertaa elämässäni voin nähdä, mitä teen seuraavat 18 kuukautta. Aiemmin en ole nähnyt edes kuukautta eteenpäin. Nyt avaan kalenterin ja katson, että ’Voihan paska, mitäs minä teenkään vuonna 2019’.”

Good Timen pääosassa nähdään erityisen paljon hehkutusta roolistaan saanut Robert Pattinson. Elokuva kertoo kertoo pieleen menneestä pankkiryöstöstä ja hypnoottisesta matkasta läpi New Yorkin yön.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut