Rohkea veto! Tämän hetken kuumin koomikko kieltäytyi Get Out -kauhuleffan koekuvauksista – ei halunnut demoneja elämäänsä

Kuumaa huutoa oleva koomikko Tiffany Haddish olisi voinut olla mukana tuoreessa Oscar-ehdokkuuksia keränneessä elokuvassa mutta kieltäytyi tiukasti kunniasta.

Amerikkalainen näyttelijä ja koomikko Tiffany Haddish oli Late Night with Seth Meyes -ohjelman vieraana mainostamassa uutta The Last O.G. -sarjaansa.

Tracy Morganin uutuussarjan tuottajana ja toisena kehittäjänä toimii tuore Oscar-voittaja Jordan Peele, jonka Get Out -elokuva keräsi niin kriitikoiden kehut kuin katsojien rahatkin.

Haddish kertoi talk show’n isäntä Seth Meyersille, että hänellä olisi ollut mahdollisuus tehdä koekuvaus kauhuelokuvaan, koska hän tuntee Peelen jo pidemmän ajan takaa. Haddish sanoi yleisön nauraessa kieltäytyneensä edes elokuvaan yrittämisestä:

– En tee kauhuelokuvia. En tee sellaista demonisoivaa kamaa.

Peele oli kuulemma yrittänyt selittää Haddishille, ettei kyseisessä elokuvassa ole demoneita, mutta Haddish viis veisasi Peelen suostutteluille.

Katso video alta!

YouTube video

 

Aiheeseen liittyvät jutut