Rose McGowan kirjoitti kirjeen 17-vuotiaan kanssa seksiä harrastaneelle ex-ystävälleen Asia Argentolle: ”Seksuaalinen häirintä ei ole missään tapauksessa ok”

Metoo-liikkeen näkyvä hahmo sekä Harvey Weinsteinin uhri Asia Argento jäi itse viime viikolla kiinni seksuaalisesta häirinnästä.

28.8.2018 10:01

Metoo-liikkeen kärkinimi Rose McGowan on joutunut melkoisen hyökkäyksen kohteeksi, kun hänen tuore kaverinsa Asia Argento jäi itse kiinni seksuaalisesta häirinnästä. Argento harrasti seksiä 17-vuotiaan Jimmy Bennettin kanssa.

Bennett on ilmeisesti myös lähettänyt omia alastonkuviaan Argentolle aina 12-vuotiaasta lähtien, eikä Argento ole kieltänyt häntä tekemästä niin.

McGowan kirjoitti pitkän kirjeen entiselle ystävälleen, jossa hän toteaa, että seksuaalinen häirintä ei ole missään muodossa hyväksyttävää eikä uhreille pitäisi sanoa, kuinka heidän tulee reagoida hyväksikäyttäjiään kohtaan.

McGowanin mukaan nyt pitäisi keskittyä etsimään oikeutta tapahtuneelle, eikä levittää lisää draamaa. Hän toivoo, ettei tapahtunut pilaa koko Metoo-liikkeen mainetta.

– Asia, olit kaverini. Rakastin sinua. Uhrasit paljon Metoo-liikkeen puolesta. Toivottavasti löydät parannuksen. Jokainen voi parantua – toivottavasti myös sinä. Tee oikein. Ole rehellinen. Ole oikeudenmukainen. Anna oikeuden tapahtua. Ole se henkilö, jonka toivoit Harveyn [Weinstein] ollevan, McGowan sanoo.

Lue pitkä kirje Broadlyn sivuilta.

Lisää luettavaa